Antena Căutare

Schalke 04 - Steaua 3-0/ Mult prea puternici!

Steaua Bucuresti a debutat cu o infrangere dureroasa in grupele Ligii Campionilor, fiind invinsa cu scorul de 3-0, in deplasare, de Schalke 04. Golurile partidei au fost inscrise de Uchida('67), Boateng ('78) si Draxler ('85)

Debut nefericit pentru ros-albastrii in grupele Ligii Campionilor. Formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf a pierdut la un scor care nu a reflectat deloc realitatea din teren. In prima repriza, stelistii s-au aparat exact si nu oferit nicio sansa nemtilor de a inscrie.

Dupa pauza a venit insa eroarea grava din defensiva ros-albastrilor, care a deschis drumul nemtilor spre victorie. In minutul 67, la o centrare de pe dreapta a lui Uchida, Szukala a trecut pe sub minge si l-a pacalit pe Tatarusanu, iar balonul s-a scurs in plasa la coltul lung.

Boateng a dublat avantajul gazdelor cu un sut plasat din coltul din stanga al careului de sase metri, iar Draxler a inchis tabela cu un lob de la 12 metri peste Tatarusanu.

In celalalt meci al grupei, Basel a obtinut o victorie surprinzatoare la Londra, 2-1 cu Chelsea, dupa ce a fost condusa la pauza.

Au evoluat echipele:

Schalke 04: Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Neustadter, Hoger (Goretzka '88) - Farfan (Clemens '89), K.P. Boateng, Draxler - Szalai (Fuchs '82). Antrenor: Jens Keller.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Stanciu (Tatu '60, Ad. Cristea '73), Tanase - Kapetanos (Piovaccari '64). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

In sfarsit, Raul! Unai Emery l-a inclus pe Rusescu in lotul Sevillei pentru meciul cu Estoril... Liga Campionilor: Chelsea, invinsa surprinzator acasa de FC Basel. Messi, hattrick cu Ajax!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x