Antena Căutare

Schimb intre Astra si Steaua: Tatarusanu - Silviu Lung junior?

La GSP TV, impresarul Ioan Becali a propus o solutie prin care Tatarusanu sa scape de presiunea pusa de varul sau, iar Steaua sa gaseasca un portar de aceeasi valoare.

Ioan Becali pare a fi gasit solutia salvatoare pentru Ciprian Tatarusanu. Fostul bistritean a comis doua greseli decisive in dubla cu Twente si a cazut in dizgratia patronului, care i-a promis ca nu a va mai apara la Steaua.

Giovani i-a propus varului sau un schimb cu Astra: Silviu Lung junior sa ajunga in lotul lui Ilie Stan, iar autorul gafelor cu Twente sa mearga la echipa din cartierul 9 Mai al Ploiestiului.

Mutarea ar putea duce atat la rezolvarea problemelor cu portarii la Steaua, dar si la revenirea lui Tatarusanu, exemplul lui N'Doye fiind de notorietate.

Astfel, pe vremea cand evolua la Dinamo, senegaezul era surprins saptamanal in cluburi alaturi de diferite domnisoare mai mult sau mai putin mondene. Odata cu transferul la Ploiesti, e greu de crezut ca Ousmane a renuntat la acest obicei, insa nu mai era in prim-plan, iar presiunea s-a diminuat.

Foto: Intact Images

Ilie Stan, obligat sa ia titlul... Anghel Iordanescu: "Steaua nu are golgheter"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x