Antena Căutare

"Schumacher nu s-a apropiat de zona stâncoasă!" Detalii OFICIALE despre accidentul de ski al lui SCHUMI

Startul noului sezon de Formula 1 a adus noi amănunte despre teribilul accident pe care fostul pilot, Michael Schumacher l-a suferit la începutul acestui an.

Startul noului sezon de Formula 1 a adus noi amănunte despre teribilul accident pe care fostul pilot, Michael Schumacher l-a suferit la începutul acestui an.

Purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher, Sabine Kehm, o oferit un interviu postului german de televiziune RTL, în care a vorbit despre procesul de vindecare al fostului campion mondial, aflat de 10 săptămâni în comă după un accident la schi. „Michael este în continuare într-un proces de trezire. El încă nu s-a trezit, dar continuăm să sperăm. Am învăţat şi am acceptat că acest proces poate dura foarte mult”, a subliniat Kehm.

Cât despre zvonurile legate de presupusele „semne îmbucurătoare” ale stării de sănătate a lui Schumi, ea a adăugat: ”Aceste informaţii ţin de sfera privată a familiei. Membrii familiei sunt incredibil de puternici. Nici un moment nu şi-au pierdut curajul. Fiecare zi sunt la patul lui. Acceptă realitatea şi fac totul ca Michael să îşi revină. Contează mult şi sprijinul moral al fanilor”, a adăugat aceasta.

Un alt amănunt uluitor a fost precizat de către Kehm. „Această percepţie a faptelor s-a impregnat în conştiinţa oamenilor, dar este eronată. El nici nu s-a apropiat de zona stâncoasă. A schiat tot timpul la marginea pistei, câteodată pe pistă, câteodată în afara ei. Acolo era zăpadă proaspătă. Într-un astfel de moment s-a lovit de o piatră sau o bucată de stâncă, ce nu era vizibilă, tocmai fiindcă era acoperită de zăpadă proaspătă. Atunci a fost proiectat într-o altă stâncă sau piatră, cu o viteză care nu era nici prea mică, nici prea mare pentru condiţiile date”, a declarat Sabine Kehm

Germanul Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Australiei... A început războiul rece! Miliardarii ruşi sunt pasibili de închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x