Antena Căutare

Scrisorile lui Gigi! Becali manevreaza tot ce misca la Steaua, chiar si din inchisoare

"Frate, prieten si patron din puscarie". Asa isi semneaza Gigi Becali ravasele pe care le trimite "supusilor" de la Steaua. Din celula sa de la Jilava, Gigi controleaza tot

Gigi Becali nu mai are la dispozitie nici Maybachul si nici sampania pe care o impartea cu suporterii dupa victoriile Stelei. Mai nou, latifundiarul este "inarmat" cu un pix si multe foi de hartie, acolo unde transmite ultimele instructiuni catre "supusi".

Din spatele gratiilor, "fratele mai mare" scrie ravase pentru toti cei implicati in activitatea echipei din Ghencea. L-a rugat pe Argaseala sa se ocupe personal de transferuri, pe MM Stoica sa-i asculte indicatiile cu sfintenie, iar pe Marica sa accepte oferta de transfer.

Pana sa fie mutat la Poarta Alba, Becali i-a chemat la "vorbitor" pe Reghecampf si MM pentru a pune la punct ultimele detalii despre echipa si a stabili transferurile din finalul perioadei de mercato.

Vezi editia integrala a Observatorului pe antenaplay.ro

"Tricolorii" sunt gata de meciurile cu Ungaria si Turcia! Victor Piturca: "Important este sa ajungem la b... Guardiola > Mourinho! Bayern a castigat Supercupa Europei, dupa ce a invins-o pe Chelsea la penalty-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x