Căutare Live

Se aştepta la condamnare? Cum şi-a petrecut Cristi Borcea ultima zi de libertate

Chiar dacă n-au dat niciun semn, mai mulţi inculpaţi din Dosarul Transferurilor se pare că aveau informaţii că vor fi condamnaţi la închisoare cu executare

Chiar dacă n-au dat niciun semn, mai mulţi inculpaţi din Dosarul Transferurilor se pare că aveau informaţii că vor fi condamnaţi la închisoare cu executare.

Conform celor de la spynews.ro, Cristi Borcea şi fraţii Becali şi-au pregătit în amănunt planul pentru orele de după anunţarea deciziei. Cu câteva zile înainte, cei trei şi-au schimbat domiciliul din buletin ca să poată fi închişi la Poarta Albă, acolo unde se află şi Gigi Becali şi unde ar putea avea parte de un tratament mai bun.

Luni, în ultima zi de libertate, Borcea a petrecut mai bine de patru ore într-un centru SPA, simţind că nu va mai avea această ocazie în următorii ani. Seara a petrecut-o în familie, iar marţi dimineaţa, la volanul maşinii şoferului, s-a deplasat, în mare secret, la Constanţa.

Ce averi au cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor... Alegeri la FRF | RĂZVAN BURLEANU este noul lider de la CASA FOTBALULUI...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri