Antena Căutare

Seara lui 1-1 în sferturile Ligii Campionilor! Soarta calificării se va decide la Munchen şi Madrid

Manchester United şi Atletico Madrid s-au ţinut tare în faţa favoritelor Bayern Munchen şi Barcelona şi au amânat deznodământul calificării pentru jocurile retur

Manchester United şi Atletico Madrid s-au ţinut tare în faţa favoritelor Bayern Munchen şi Barcelona şi au amânat deznodământul calificării pentru jocurile retur!

Văzută deja în semifinale de către specialişti, Bayern Munchen s-a trezit condusă de United din minutul 58, când Nemanja Vidici l-a învins pe Neuer cu o lovitură de cap! Avantajul trupei lui Moyes a durat doar nouă minute, Schweinsteiger restabilind egalitatea cu un şut imparabil, din interiorul careului.

De cealaltă parte, pe Camp Nou, Atletico Madrid a deschis scorul în minutul 56, după o super-reuşită a lui Diego, care l-a învins pe Pinto cu un şut direct în vinclu. Simeone a făcut pasul în spate, iar Barcelona, chiar şi în cel mai slab sezon de-al său din ultimii ani, a apăsat pedala de acceleraţie şi a luat cu asalt careul lui Curtois.

Şi golul a venit în minutul 71, atunci când Neymar, servit ideal de Iniesta, a înscris cu un şut plasat, la colţul lung. Madrilenii n-au mai ieşit din propriul careu, dar au reuşit să reziste până la final şi să obţină un avantaj important înaintea meciului retur.

Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, se pregătește de nuntă!... Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor va avea loc pe 11 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x