Antena Căutare

Sebastian Vettel, implicat intr-un accident in antrenamentele pentru MP al Japoniei

Campionul mondial si actualul lider al clasamentului general, germanul Sebastian Vettel, a fost implicat intr-un usor accident in timpul primei sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu al Japoniei, care au avut loc vineri pe circuitul de la Suzuka.

Pilotul echipei Red Bull a abordat cu o viteza prea mare un viraj si nu a mai reusit sa franceze la timp. Drept urmare, germanul a lovit usor barierele de protectie de pe marginea drumului, dar monopostul sau nu a suferit nicio avarie importanta.

In ciuda acestui incident, Vettel a terminat pe locul 3 ambele sesiuni de antrenamente, fiind devansat de Jenson Button, Lewis Hamilton si Fernando Alonso.

Button, care si-a prelungit chiar in aceasta saptamana contractul cu McLaren, s-a impus in ambele antrenamente de vineri, fiind cronometrat in 1:33.634, respectiv 1:31.901. Campionul mondial din 2009 a fost urmat de coechipierul sau Lewis Hamilton in prima sesiune si de Fernando Alonso in cea de-a doua.

Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka va avea loc duminica si ar putea consfinti si din punct de vedere matematic un nou titlu mondial pe Sebastian Vettel.

Daca va castiga cel putin un punct, germanul ar putea deveni astfel cel mai tanar dublu campion mondial din istoria Formulei 1.

Sursa: antena3

Foto: Hepta

Monica Niculescu a invins-o pe Maria Kirilenko si s-a calificat in semifinale la Beijing... Bogdan Juratoni a pierdut prin KO in semifinalele Campionatelor Mondiale de box...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x