Antena Căutare

Bogdan Juratoni a pierdut prin KO in semifinalele Campionatelor Mondiale de box

Bogdan Juratoni nu a reusit sa se califice in finala categoriei 75 de kilograme la Campionatele Mondiale de box de la Baku, Azerbaidjan.

Pugilistul roman a pierdut in semifinale, prin KO in repriza a doua, in fata lui Ievgen Khyrtov din Ucraina.

In ciuda infrangerii, boxerul legitimat la Dinamo este singurul care a adus o medalie delegatiei Romaniei la Baku si care a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice din 2012.

Stim ce imperfectiuni are Juratoni, dar le vom corecta in timp si sunt convins ca cei care au putut sa-l aduca pana aici il vor face si mai puternic. Veti mai auzi de el, dar si de Cezar, fratele lui", a declarat Rudel Obreja la Radio GSP.

Fostul boxer a mai spus ca este convins de faptul ca Juratoni poate face in viitor pasul catre profesionism: „Nu trebuie sa fim tristi, Bogdan a aratat ca are potential de mare campion si ma astept, chiar daca nu acum, sa treaca la profesionisti. Sa nu uitam ca si Lucian Bute a pierdut ultimul sau meci la amatori si uitati unde a ajuns acum".

Sursa: antena3

Foto: antena3.ro

Sebastian Vettel, implicat intr-un accident in antrenamentele pentru MP al Japoniei... Dumitru Dragomir: "Vasile Avram era dusman de moarte cu Borcea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x