Antena Căutare

Semifinale la Wimbledon: Rafael Nadal vs Andy Murray / Novak Djokovic vs Jo-Wilfried Tsonga

Semifinalele din acest an de la Wimbledon se anunta foarte interesante si pun fata in fata pe Rafael Nadal si Andy Murray, respectiv Novak Djokovic - Jo-Wilfried Tsonga.

Spaniolul continua sa simta dureri la piciorul care i-a facut probleme si in meciul de luni cu Juan Martin del Potro, dar spune ca nu este vorba de nimic grav.

„Am facut cateva teste si acestea nu au aratat nimic important. Mai simt putina durere la picior, nu pot alerga normal, dar anesteziscul ma ajuta sa nu simt nimic timp de cinci ore. Nu este totul in regula, dar vorbim despre Wimbledon, deci este o urgenta", a declarat Nadal.

In semifinale, Nadal il va intalni pe Andy Murray, care a trecut in trei seturi, 6-3, 6-4, 6-4, de spaniolul Feliciano Lopez, si care ajunge in aceasta faza a turneului londonez pentru a treia oara consecutiv.

„Este mereu o onoare sa joc impotriva lui Andy. In ultimele luni, a jucat fantastic. In afara terenului suntem prieteni buni", a spus Nadal despre adversarul sau din penultimul act.

Nole, favorit in disputa cu Tsonga

Novak Djokovic, cap de serie numarul 2 si numarul 2 mondial, si Jo-Wilfried Tsonga, locul 19 ATP si favorit numarul 12, se vor intalni in semifinale la Wimbledon, dupa ce i-au eliminat pe australianul Bernard Tomic si, respectiv, Roger Federer!

Tsonga a furnizat cea mai mare surpriza a concursului de la All England Club dupa ce l-a eliminat pe al treilea jucator al lumii, elvetianul Roger Federer, castigator de sase ori pe iarba londoneza (ultima oara in 2009), in cinci seturi: 3-6, 6-7 (3/7), 6-4, 6-4, 6-4. Este pentru prima data cand Federer pierde un meci la un turneu de Grand Slam dupa ce a condus doua seturi!

Prin calificarea in semifinale, jucatorul francez a obtinut cel mai bun rezultat din cariera sa la Wimbledon.

De partea cealalta, tenismanul sarb l-a eliminat pe australianul Bernard Tomic, in patru seturi, scor 6-2, 3-6, 6-3, 7-5, ajungand astfel pentru a cincea oara consecutiv in semifinalele unui turneu de Grand Slam si pentru a treia oara la Wimbledon, unde a fost invins in 2007 si 2010.

Janos Szekely a semnat pe trei ani cu Volga Novgorod... Djokovici, noul lider ATP: S-a calificat in finala la Wimbledon!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x