Antena Căutare

Liga Națiunilor, Serbia-România 2-2! Elevii lui Contra revin de două ori pe tabelă și visează la calificare. Lider surpriză în Grupa tricolorilor

Serbia - România 2-2, Liga Națiunilor! După remiza cu Muntenegru de la Ploiești, naționala României s-a revigorat la Belgrad, acolo unde a scos o remiză importantă cu Serbia, scor 2-2. E un punct important pentru moral și pentru perspectiva calificării și a alcătuirii unei echipe competitive.

Serbia - România 2-2, Liga Națiunilor! După remiza fără viață cu Muntenegru de la Ploiești, naționala României s-a revigorat la Belgrad, acolo unde a scos o remiză importantă cu Serbia, scor 2-2. E un punct important pentru moral, pentru palmares (Serbia ne învinsese de fiecare dată până azi) și pentru perspectiva calificării și a alcătuirii unei echipe competitive.

Serbia - România 2-2, Liga Națiunilor! În fața unui public numeros, dar cam apatic, România a început bine meciul de la Belgrad, iar Chipciu și Țucudean au tras spre poarta lui Dmitrovici, dar fără efect pe tabelă. După un început bun al României, Serbia a deschis scorul în minutul 26, prin Mitrovici. Sârbii au revenit și au început să preseze. După bara lui Mitrovici, gazdele deschid scorul în minutul 26. Jucătorul Romei, Kolarov, a șutat de la marginea careului, iar Tătărușanu a respins slab, în față. Mitrovici, aflat la pământ, a profitat de bâlbele lui Bancu și Săpunaru, care s-au încurcat reciproc, și a trimis mingea în poartă din 3 metri.

Înainte de pauză, Chipciu are ghinion, iar mingea trimisă din marginea careului lovește doar bara lui Dmitrovici. După pauză, România intră mai ambițioasă în căutarea egalării. În minutul 47, Chipciu a fost faultat de Kolarov în careu, iar Nicolae Stanciu a executat perfect lovitura de la 11 metri și a făcut uitată lovitura din 2016 cu Muntenegru.

Serbia - România 2-2, Liga Națiunilor. Serbia a trecut din nou la cârma jocului și a revenit în avantaj în minutul 63, când Mitrovici a reluat din voleu de la marginea careului. România nu a cedat și a continuat să preseze pentru egalare. Aceasta a venit în minutul 68, când Țucudean a reluat la colțul scurt un corner executat de Stanciu.

Până la final, ambele naționale au avut ocazii, dar nu s-a mai marcat. Mitrovici în minutul 82 pentru gazde și Mitriță îm minutul 90 pentru România, puteau aduce cele trei puncte pentru fiecare dintre echipe.

România scoate un egal în Serbia, e neînvinsă în Grupa 4 din Divizia C a Ligii Națiunilor, însă e pe locul 3 în grupă. Tot azi, Muntenegru a învins Lituania, scor 2-0, după două goluri marcate în 60 de secunde de Savici (34) și Jankovic (35).

Serbia - România 2-2. Au marcat: Mitrovici 26', 63'/ Stanciu 48', Țucudean 68'

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clasamentul Grupei 4 - Divizia C după 2 meciuri:

  • 1. Muntenegru: 4 puncte (2-0)
  • 2. Serbia: 4 puncte (3-2)
  • 3. România: 2 puncte (2-2)
  • 4. Lituania: 0 puncte (0-3)

Programul grupei 4, seria C, din Liga Națiunilor UEFA:

  • 11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)
  • 14 octombrie: România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
  • 17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
  • 20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)
Pontul Zilei e oferit de meciul Serbia - România! Pariorii joacă masiv un scenariu anticipat de specialiști... Australienii au stârnit reacții negative în lanț din cauza gestului făcut față de Serena Williams! Creatoarea lui Harry ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x