Antena Căutare

Serena Williams a fost operata de urgenta din cauza unui embolism pulmonar!

Fostul numar unu al tenisului feminin, americanca Serena Williams, a fost operata de urgenta la Los Angeles, dupa ce i-a fost depistat un cheag de sange format in urma unui embolism pulmonar. Sportiva se afla acum in stare buna, a anuntat mama ei pe Twitter.

„Luni, Serena Williams s-a deplasat de urgenta la spitalul Cedars-Sinai pentru a se trata de un cheag de sange survenit in urma unui tratament pentru o situatie mult mai critica. Saptamana trecuta, Serena a suferit un embolism pulmonar. Doctorii continua sa-i monitorizeze situatia de aproape pentru a evita eventuale complicatii"


In urma interventiei suferite, Serena Williams ar putea lipsi intreg anul 2011 din competitii. Ultima aparitie a americancei pe teren s-a inregistrat in vara anului 2010, atunci cand a invins-o in finala de la Wimbledon pe Vera Zvonareva. De asemenea, desi continua sa se afle sub observatia medicilor, problemele de sanatate ale sportivei ar putea sa aiba urmari in ceea ce priveste jocul sau.

Vestea problemelor pe care le are Williams a luat-o prin surprindere pe Kim Clijsters, una dintre adversarele sale traditionale. „Tocmai am aflat ce i se intampla! Infricosator! Sper ca totul va fi bine! Ii tin pumnii", a spus belgianca.

Citeste si Antena3

Pep Guardiola, internat de urgenta la spital... Valencia - Barcelona 0-1/ Invincibilii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x