Antena Căutare

Sezon incheiat pentru Fabregas. Poate rata si prezenta la CM

Mijlocasul spaniol al echipei Arsenal Londra, Cesc Fabregas, accidentat in meciul cu FC Barcelona, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, nu va mai putea juca in acest sezon si ar putea rata si turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, informeaza AFP.

"Dupa ce a fost suspus unor teste medicale, Fabregas a fost diagnosticat cu fisura a peroneului drept. Jucatorul nu va mai evolua in acest sezon, perioada de indisponibilitate fiind de cel putin sase saptamani"


In urma acestei accidentari, Fabregas, in varsta de 22 de ani, ar putea rata si turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Cesc Fabregas s-a accidentat in ultimele minute ale partidei Arsenal Londra - FC Barcelona, scor 2-2, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, la o interventie a fotbalistului Carles Puyol, fault in urma caruia arbitrul a acordat penalti pentru englezi. Lovitura de pedeapsa a fost transformata de Fabregas.

Sursa: Mediafax

Europa League - sferturi de finala / Benfica se impune in derby-ul cu Liverpool (VIDEO)... Ioan Andone, prezentat oficial la Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x