Căutare Live

Sezonul fotbalistic în Scoţia a fost oprit definitiv, Celtic a fost declarată campioană

Sezonul fotbalistic în Scoţia a fost oprit definitiv, iar Celtic Glasgow a fost declarată campioană, acesta fiind titlul consecutiv cu numărul nouă şi cel cu numărul 51 din istorie.

Decizia de oprire a sezonului, întrerupt la 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, a fost luată, luni, de cluburile care formează liga profesionistă din Scoţia.

Pe locul al doilea a terminat Glasgow Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi.

Clasamentul final a fost întocmit pe baza mediei punctelor obţinute pe meci. Celtic, cu 30 de partide jucate, a acumulat 80 de puncte, în timp ce Rangers (29), doar 67.

Heart of Midlothian, ultima clasată, a retrogradat în liga a doua.

Scoţia este al patrulea campionat oprit definitiv din cauza pandemiei de coronavirus, după cele din Olanda, Franţa şi Belgia.

Sursa : news.ro

Callum Hudson-Odoi, reţinut de poliţie după un scandal cu o femeie... Un celebru fotbalist uimește lumea cu o mărturie pe Instagram: "Am avut 60 de zile coronavirus fără să ştiu. Într-o...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri