Antena Căutare

Sezonul NBA a fost suspendat după ce baschetbalistul Rudy Gobert a fost testat pozitiv cu coronavirus

NBA a anunţat, miercuri, suspendarea sezonului, după ce baschetbalistul francez al echipei Utah Jazz, Rudy Gobert, a fost testat pozitiv cu coronavirus, informează lequipe.fr.

Gobert nu se simţea bine, dar considera că poate să evolueze în meciul cu Oklahoma City Thunder. Chesapeake Energy Arena din Oklahoma City era deja plină când a început să circule zvonul despre boala jucătorului şi meciul nu a început la timp. După o oră şi jumătate, informaţia despre Gober a fost făcută publică şi baschetbaliştii celor două echipe au fost trimişi la vestiare. Ei fost testaţi pentru coronavirus şi vor trebui să stea în carantină.

După o conferinţă telefonică între NBA şi cele 30 de francize din campionat, sezonul a fost suspendat pe teremen nelimitat.

O altă partidă, Sacramento Kings - New Orleans Pelicans, a fost suspendată în ultimul moment, în timp ce alte patru mecuri s-au disputat înaintea deciziei NBA.

Play-off-ul NBA urma să înceapă la 18 aprilie, iar finala, la 4 iunie.

De asemenea, NHL, liga profesionistă nord-americană de hochei, studiază posibilitatea suspendării competiţiei.

Sursa : news.ro

Echipa Naţională de Fotbal a României și FRF, mesaj emoționat pentru toți românii care se întorc acasă... Simeone, laude pentru Oblak după calificarea în sferturile de finală ale LC: Avem cel mai bun portar din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x