Siena bate Roma, Napoli trece de Chievo

Epilogul etapei a XXIII-a din Serie A a adus victoria nescontata a Sienei in fata Romei, dar si 2-0-ul administrat de napoli veronezilor de la Cheivo.

AS Roma a ratat sansa de a depasi Interul in clasament si de a se apropia de locul 4, ocupat in prezent de Udinese. Jucatorii antrenati de Luis Enrique au pierdut in deplasarea de la Siena, singurul gol al partidei fiind marcat de Calaio din penalty.

In aceeasi etapa, Napoli a trecut pe San Paolo de Chievo cu 2-0. Britos a deschis scorul la finalul primului sfert de ora, iar Cavani a dublat avantajul celor de langa Vezuviu, transformand un penalty si stabilind sorul final.

In clasament, Roma se afla pe 6 cu 35 de puncte, iar Napoli s-a apropiat la un singur punct in spatele capitolinilor, ocupand pozitia a saptea.

Foto: Intact Images / EPA

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri