Antena Căutare

Simeone, laude pentru Oblak după calificarea în sferturile de finală ale LC: Avem cel mai bun portar din lume

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, l-a lăudat pe portarul sloven Jan Oblak, după calificarea formaţiei lui în sferturile de finală ale Ligi Campionilor, în dauna deţinătoarei trofeului, Liverpool.

"Este un jucător important, la fel ca toţi ceilalţi. Dar nu am niciun dubiu că avem cel mai bun portar din lume. Aşa cum Messi rezolvă meciurile ofensiv, Oblak o face defensiv. Llorente a revoluţionat echipa. A fost un meci istoric împotriva împotriva unui adversar extraordinar, cu mare intensitate, pe un frumos stadion. Sunt foarte fericit pentru echipă şi pentru club. Ei au împins şi au ţinut, fără ca noi să ne abatem vreodată de la planul nostru şi cu efortul tuturor am reuşit. Asta îmi oferă o enormă bucurie pentru că, deşi pare simplu, nu este simplu să câştigi", a declarat Simeone, potrivit marca.com.

Formaţia Atletico Madrid s-a califcat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând în optimi deţinătoarea trofeului, echipa Liverpool, scor 1-0 în tur şi 3-2 în retur.

Atletico s-a impus în manşa secundă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 după prelungiri, revenind de la 0-2.

Au marcat Wijnaldum ’43 şi Firmino ’94 pentru Liverpool, respectiv Llorente ’97, ‘105+1 şi Morata ‘120+1 pentru Atletico.

Sursa : news.ro

Sezonul NBA a fost suspendat după ce baschetbalistul Rudy Gobert a fost testat pozitiv cu coronavirus... Lewis Hamilton, şocat că Marele Premiu al Australiei se desfăşoară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x