Antena Căutare

Emoționant! Simona Halep a fost premiată de Arhiepiscopul Tomisului : ”Prin crucea deplină şi prin emoţia cu care v-aţi închinat, aţi mărturisit ortodoxia”

Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA,  a primit marţi distincţia „Crucea Sfântului Andrei” din partea Arhiepiscopiei Tomisului.

Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, a primit marţi distincţia „Crucea Sfântului Andrei” din partea Arhiepiscopiei Tomisului.

''Vă oferim crucea Sfântului Apostol Andrei, crucea Doborogei. Am văzut cât de frumos vă închinaţi când intraţi pe teren. Prin crucea deplină şi prin emoţia cu care v-aţi închinat, aţi mărturisit ortodoxia”, a spus ÎPS Teodosie.

Distincția i-a fost oferită sportivei Simona Halep la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, de către ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și vine ca răsplată pentru dăruirea, credința și performanța deosebită în lumea sportului.

Simona Halep a venit însoțită de tatăl său și i-a oferit înaltului prelat un buchet imens de crini albi. Ieri, Halep a fost numită „Ambasador al Universității Ovidius din Constanța”, fiind primul titlu de acest fel decernat de această instituție.

Moarte cumplită pentru un fost pugilist campion. S-a prăbușit într-o competiție de mâncat croissante - FOTO... Ronaldihno, sarac lipit pamantului! Cum a ajuns marele fotbalist sa aiba mai puțin de 6 euro in cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x