Antena Căutare

Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live. Ce loc ocupă în prezent sportiva, după ce a pierdut 190 de puncte

Clasamentul WTA a suferit noi modificări, iar Simona Halep a ajuns acum s[ coboare. Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live, după ce a pierdut cele 190 de puncte câştigate în 2019 la turneul de la Toronto, la care a ajuns în sferturile de finală.

Simona Halep, tenismena Galerie
Simona Halep | Getty

În prezent, Simona Halep ocupă locul 13 WTA şi această poziţie va fi oficializată abia peste o săptămână.

Jucătoarea română va părăsi, astfel, Top 10 după 373 de săptămâni de prezenă neîntreruptă în primele zece jucătoare ale lumii. Halep a intrat în Top 10 WTA la 27 ianuarie 2014 şi este pe locul al optulea în ceea ce priveşte longevitatea între primele zece jucătoae, din noiembrie 1975, când a fost dat publicităţii primul clasament WTA.

Simona Halep nu a mai jucat din 12 mai, de la turneul de la Roma, când a suferit o accidentare la gleznă, care a făcut-o să rateze turnee importante, precum Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

Sportiva română va participa, săptămâna viitoare, la turneul canadian de categorie WTA 1.000, care în acest an se va desfăşura la Montreal, unde a primit un wild card, potrivit news.ro.

„Pot să spun că va fi un obiectiv să revin în top 10, să mă lupt cu cele mai bune jucătoare din lume. Nu va fi uşor. Mă aştept la nişte înfrângeri dureroase. Cele 3 luni în afara turneelor contează mult”, a declarat Simona Halep, luni, la Cluj, unde a venit să urmărească Winners Open, singurul turneu de categorie WTA din România.

Cum va arăta din 9 august clasamentul 15 WTA

Astfel, primele trei locuri în clasamentul WTA par să fie o afacere clasată, însă punctajele următoarelor clasate în top 10 sunt destul de apropiate.

1. Ashleigh Barty (9.635 de puncte) - Australia
2. Naomi Osaka (7.146) - Japonia
3. Aryna Sabalenka (6.845) - Belarus
4. Sofia Kenin (5.345) - SUA
5. Elina Svitolina (5.035) - Ucraina
6. Karolina Pliskova (4.850) - Cehia
7. Iga Swiatek (4.550) - Polonia
8. Bianca Andreescu (4.431) - Canada
9. Garbine Muguruza (4.165) - Spania
10. Barbora Krejcikova (4.113) - Cehia
11. Belinda Bencic (4.035) - Elveția
12 Petra Kvitova (3.985) - Cehia
13. Simona Halep (3.925) - România
14. Jennifer Brady (3.770) - SUA
15. Victoria Azarenka (3.766) - Belarus

Prima imagine postată de Simona Halep de la logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep și partenerul său de viață au decis să-și oficializeze dragostea și să petreacă momente unice în cadrul unui eveniment discret, în care au spus da în fața ofițerului de stare civilă. Într-un cadru discret, cu invitați de seamă, Simona Halep a petrecut chiar în ziua deschiderii oficiale a Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Simona Halep s-a căsătorit la vârsta de 29 de ani cu afaceristul Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, potrivit prosport.ro. Cei doi au organizat o pterecere cu fast, iar alături le-au fost prietenii apropiați și invitați importanți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva zile după ce s-a aflat că sportiva noastră s-a căsătorit, aceasta a postat o imagine de la momentul unic alături de Toni Iuruc. Cei doi soți își împărtășesc gesturi tandre, afaceristul fiind foarte apropiat de campioană. Acesta o ține strâns și o sărută pe obraz, mândru de proaspăta lui soție.

Tenismena a purtat o rochie roșie cu un umăr gol, în ziua cununiei. De asemenea, campioana a purtat sandale nude, cu toc și o brățară la mână. Look-ul a fost completat de un machiaj natural, care îi evidențiază trăsăturile naturale.

Ce s-a întâmplat cu Lavinia Miloșovici și cum arată acum sportiva. A luat ultima notă 10 din istorie la gimastică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x