Antena Căutare

Simona Halep, apariție surpriză la o școală din Constanța. Sportiva a cântat colinde alături de cei mici

Fostul numărul unu mondial se pregătește de Sărbători alături de familie. Gestul ei i-a bucurat foarte mult pe copiii din orașul ei natal. Cum a fost surprinsă aceasta.

colaj foto simona halep Galerie
Fostul numărul unu mondial se pregătește de Sărbători alături de familie. Gestul ei i-a bucurat foarte mult pe copiii din orașul ei natal. Cum a fost surprinsă aceasta. | Getty Images

Cu doar puțin timp înainte de Crăciun, Simona Halep și-a făcut apariția la o școală din orașul său natal, spre bucuria copiilor. 2022 a fost un an greu pentru ea, dar cu toate acestea, se pare că sportiva a intrat în spiritul Sărbătorilor de Iarnă și nu vrea să lase evenimentele neplăcute să umbrească aceste momente.

Cum a fost surprinsă Simona Halep la școală din Constanța, înainte de Crăciun

Simona Halep a intrat deva în spiritul Sărbătorilor și li-a petrecut weekend-ul înconjurată de copii și voie bună. Jucătoarea de tenis a făcut un gest emoționant pentru elevii unei școli din Constanța, transmite spynews.ro.

Cei prezenți la serbarea au rămas fără cuvinte când au văzut-o pe sportivă în carne și oase pentru că nu se așteptau la o semenea vizită specială.

Citește și: Simona Halep a reluat antrenamentele de tenis, deși este suspendată. Imaginile în care a fost surprinsă cu racheta în mână

Fostul lider mondial nu a ținut cont de privirile curioșilor și a cântat colinde alături ce micuți, spre încântarea acestora. De altfel, se pare că aceasta plănuiește să rămâna în oraș următorarea perioadă și va petrece Crăciunul în sânul familiei, după ce a trecut printr-un divorț.

„A fost minunat! Mulțumit tuturor! Simona Halep ne-a onorat cu prezența și a cântat alături de noi!”, au spus reprezentanții școlii de muzică. Cel mai probabil, Halep va rămâne la Constanța pentru a petrece Crăciunul în familie, având în vedere că nu a fost acceptată la turneele australiene din cauza suspendării”, a spus un martor, potrivit sursei menționate anterior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Decizie uriașă în cazul de dopaj al Simonei Halep. Decizie uriașă în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Simona Halep a primit o suspendare provizorie din partea Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului, după ce, în urma unui control de dopaj efectuat la US Open, testul sportivei a ieșit pozitiv pentru o substanță interzisă denumită Roxadustat.

Citește și: Ce sumă uriașă a pierdut Simona Halep după ce a anulat nunta cu Toni Iuruc. Cât a costat organizarea evenimentului fastuos

Tenismena și-a susținut nevinovăția, explicând că nu a luat în mod conștient substanța care se află pe lista interzisă, astfel că a angajat o firmă specializată pentru a demonstra acest lucru. Conform datelor obținute de agenția franceză de toxicologie și farmacologie, Roxadustatul a ajuns în organismul ei printr-un supliment contaminat, a cărui etichetă nu prevedea prezența substanței din clasa EPO.

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care Roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă, fără ca aceasta să fie precizată pe eticheta produsului sau în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe internet”, a explicat Cristian Jura, judecător român al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, conform prosport.ro.

Gestul care l-a revoltat pe Gică Popescu! L-a criticat dur pe Emiliano Martinez, portarul Argentinei, după finala CM din... Cine e românca de pe scena Cupei Mondiale din Qatar. Focoasa brunetă a ținut trofeul lui Messi, înainte de a-i fi înmâna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x