Antena Căutare

Simona Halep, devastată după înfrângere! Cum și-a explicat eșecul. „Să pierzi așa doare mai tare! Sufăr!”

Simona Halep a declarat că suferă după ce a pierdut semifinala cu Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7, și a părăsit Australian Open 2020. Ea a explicat de ce a eșuat. 

Simona Halep, devastată după înfrângere! Cum și-a explicat eșecul. „Să pierzi așa doare mai tare! Sufăr!”
Simona Halep

Campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019, Simona Halep a fost aproape de a doua sa finală la Melbourne, după cea pierdută în 2018, în faţa danezei Caroline Wozniacki.

„Să pierzi așa doare mai tare, cu siguranță. Sufăr acum, trebuie să recunosc asta. Dar viața merge înainte! Cred că aș fi putut fi puțin mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. Am fost un pic prea defensivă la acele mingi și nu am putut prelua controlul punctului.

Muguruza a servit bine în momentele importante. Returul meu nu a fost grozav azi. Cred că amândouă am făcut un meci bun, dar în final ea a fost mai puternică. În momentele cruciale ea a fost mai curajoasă decât mine", a declarat Simona Halep, conform WTA Insider.

Citește și: Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza și a ratat calificarea în finala Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în optimi la AusOpen de americanca Serena Williams, scor 6-1, 4-6, 6-4. Halep a fost finalistă la Melbourne, în 2018, când a pierdut în ultimul act în faţa danezei Caroline Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Soția lui Kobe Bryant a rupt tăcerea! Primele ei cuvinte după tragedie sunt sfâșietoare! „Durerea e de nedescris! Vreau ... Costel Pantilimon, împrumutat de Nottingham Forest la Omonia Nicosia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x