Antena Căutare

Simona Halep - Karolina Pliskova, în sferturile de finală de la Australian Open! Românca a fost ”scoasă” din calcule de specialiști!

Simona Halep e lider WTA! Simona Halep are 10 victorii consecutive în 2018 plus un trofeu la Shenzhen. Simona Halep a făcut meciuri eroice în primele 3 tururi la Australian Open! Simona Halep a evoluat perfect cu Naomi Osaka, în optimile de finală. În mod normal, după o astfel de înșiruie de performanțe ar trebui să urmeze o propoziție de genul: ”Simona Halep e una dintre favoritele la trofeu”. Cu toate acestea, specialiștii spun contrariul.

La puțin timp după ce s-au încheiat toate meciurile din optimile de finală de la Australian Open, fază în care Simona Halep a avut una dintre cele mai solide evoluții, bookmakerii au oferit cotele pentru câștigarea trofeului de la Melbourne. Date fiind accidentarea din turul I și oboseala acumulată cu Lauren Davis în turul III, nimeni nu se aștepta ca Halep să fie considerată favorită principală, însă nici să primească cele mai mici șanse la trofeu.

Iată clasamentul favoritelor la trofeul Australian Open în viziunea caselor de pariuri:

Angelique Kerber - cotă 2,50

Kerber, locul 17 WTA, o jucătoare pierdută în 2017, a apelat la mai vechea noastră cunoștință, Wim Fissette, iar rezultatele vin pe bandă. Angelique bate tot în 2018 (are deja 13 victorii la rând), iar un nou trofeu la Antipozi pare posibil.

Caroline Wozniacki (2 WTA) - cotă 4,00
Campioana de la Turneul Campioanelor de la Singapore are un început de an aproape perfect, cu un singur eșec și 9 victorii. La Australian Open a avut emoții într-un singur meci. În rest a învins la pas tot ce i-a ieșit în cale.

Karolina Pliskova (6 WTA) - cotă 5,00
Învinsa de serviciu a Simonei Halep în circuitul WTA a avut emoții mari în optimile de finală, trecând cu 2-1 la seturi de compatrioata Barbora Strycova. Forța degajată de uriașa jucătoarea din Cehia îi face pe bookmakeri să aibă încredere în ea.

Madison Keys - cotă 6,00
Finalista de la US Open, aflată pe 20 WTA, a început prost anul, cu un eșec în turul I la Brisbane. A urmat apoi o serie incredibilă la Australia Open: 4 victorii cu 2-0 la seturi.

Simona Halep - cotă 7,00
Liderul WTA are un 2018 perfect, cu victorii în toate cele 10 meciuri jucate până acum. La Australian Open, deși este accidentată, Simona joacă bine și pare îndreptățită să spere la mai mult decât prevăd specialiștii. În ”sferturi” are meci cu Pliskova, pe care o conduce cu 5-0 la general în WTA.

Elise Mertens (37 WTA) - cotă 7,50
Jucătoarea din Belgia care a pus umărul la victoria Belgiei în meciul de Fed Cup cu România are o ascensiune incredibilă în circuit. După titlul de la Auckland, jucătoarea cu nume de fotbalist faimos caută minunea la Melbourne.

Probabil că vă întrebați cum arătau calculele specialiștilor înainte de Australian Open. EI bine, nici atunci Halep nu are favorită 1, însă era mai sus decât acum. Iar pe 1 era Garbine Muguruza, jucătoare care e de vreme bună acasă.

Iată topul specialiștilor înainte de startul turneului:

1. Garbine Muguruza - cotă 7,50
2. Karolina Pliskova - cotă 8,00
3. Maria Șarapova - cotă 9,00
4. Simona Halep - cotă 10
5. Elina Svitolina - cotă 11
6. Caroline Wozniacki - cotă 12
7. Angelique Kerber - cotă 15
8. Petra Kvitova - cotă 18
9. Madison Keys - cotă 20
10. Caroline Garcia - cotă 22

Halep și Pliskova se vor duela pe ”Rod Laver Arena” nu mai devreme de ora 06:00am (ora României). Sunt șanse mari ca meciul lor să se decaleze, dat fiind faptul că, de la ora 04:00, pe aceeași arenă avem meciul dintre Tennys Sandgren și Hyeon Chung, din sferturile probei masculine. Un duel lung aici, de 5 seturi, are șanse să amâne puțin meciul Halep - Pliskova.

Simona Halep este pentru a 3-a oară în sferturi la Australian Open, cea mai bună performanță a carierei la primul turneu de Grand Slam al anului. A mai reușit această performanță în 2014 și 2015.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

BREAKING NEWS! Sparta Praga a oficializat transferul lui Nicolae Stanciu. Imagini spectaculoase cu ”decarul” român... Când nimeni nu mai credea... Adrian Cristea revine în fotbal! La ce echipa va juca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x