Simona Halep, motiv de sărbătoare! Sportiva, mai frumoasă și mai emoționată ca oricând! Nu degeaba a fost inclusă în topul celor mai sexy jucătoare

 
+2 click pentru
galerie

Mare sărbătoare în familia Simonei Halep. Celebra jucătoare de tenis a dansat cât au ţinut-o picioarele şi a petrecut până în zori alături de familie. Imaginile de la petrecere, inedite!

Că sportiva e apropiată de familia ei și că face parte dintr-o comunitate în care legăturile de rudenie sunt esențiale, nu mai e un secret! Astfel, orice prilej  devine, motiv de sărbătoare!

Simona a participat la petrecerea de botez a nepoatei sale, fetița fratelui ei. Petrecerea a fost una fastuoasă, plină de voie bună și dans!

Îmbrăcată elegant, stilată, cu  rochie albastră, mulată, Simona a strălucit la propriu! Și îi stă extraordinar de bine și pe ringul de dans, nu numai pe terenul de tenis.

De altfel, Simona Halep a fost votată pe locul 10 în topul celor mai sexy jucătoare de tenis în 2015. Topul a fost cîştigat de sîrboaica Ana Ivanovic, care a surclasat-o pe Maria Şarapova.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe