Antena Căutare

Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati. Vezi motivul neașteptat invocat de sportivă

Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati, chiar înainte de partida pe care trebuia să o joace cu rusoaica Veronika Kudermetova. Ce a dus la această decizie.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati
Epuizată fizic, Simona Halep nu mai joacă în turul doi al turneului Cincinnati | Hepta, Getty

Turneul de tenis de la Cincinnati sau Cincinnati Open, este un turneu de tenis ce are loc anual în aer liber și care se joacă pe terenuri cu suprafață dură, într-un oraș aproape de Cincinnati, Ohio. Prima ediție a turneului a avut loc in 1899, acum fiind cel mai vechi turneu de tenis din Statele Unite ale Americii.

În primul tur al turneului de anul acesta, Simona Halep a învins-o cu greu pe Anastasia Potapova, în trei seturi. Vizibil afectată din cauza unor probleme fizice, românca a decis să lupte până la final și s-a calificat în cele din urmă în turul doi al turneului.

Citește și: Simona Halep, reacție la rece după victoria de la Toronto. Ce a transmis jucătoarea de tenis: „Să câștig aici este un pas mare”

Cu câteva ore înainte de partida pe care trebuia să o joace în turul doi alături de Veronika Kudermetova, Simona Halep a decis să se retragă, din cauza unor probleme la coapsa dreaptă. După victoria de la Toronto și meciul solicitant din turul întâi, oboseala fizică acumulată a determinat-o pe sportivă să se retragă. Ea va lua o pauză înainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care se va desfășura în perioada 29 august - 11 septembrie, potrivit Digi Sport.

Cum au reacționat organizatorii turneului când au aflat că Simona Halep s-a retras din turul doi de la Cincinnati

Aflată într-un moment de epuizare fizică după ultimele performanțe sportive înregistrate, Simona Halep nu nu mai participă în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, unde s-a calificat după un meci intens. Decizia de retragere a fost publicată pe Twitter de WTA, organizatorul american al turneului sportiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma acestui abandon, rusoaica Veronika Kudermetova avansează în optimile de finală, unde va juca alături de câștigătoarea meciului Paula Badosa – Ajla Tomljanovic.

Ce hobby-uri are David Popovici și cum se va pregăti pentru examenul de Bacalaureat. „Racheta” intră de la toamnă în cla... Încă un premiu pentru David Popovici. Ce titlu a câștigat în urma Campionatelor Europene de Nataţie de la Roma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x