Antena Căutare

Simona Halep, sabotată? Ce „record” a bătut sportiva în 2019: „A fost cea mai testată”

În 2019, Simona Halep a fost sportiva româncă testată antidoping de cele mai multe ori.

Simona Halep, sabotată? Ce „record” a bătut sportiva în 2019: „A fost cea mai testată”
Simona Halep | Profimedia

Monica Niculescu a fost supusă de 24 de ori unor astfel de controale, iar Sorana Cîrstea şi Irina Begu în 21 de ocazii, în timp ce Simona Halep a fost testată de 27 de ori.

Ashleigh Barty, actualul lider mondial din tenisul feminin, a fost supusă de 29 de ori unor teste antidoping, la fel ca Elina Svitolina şi Karolina Pliskova, ocupantele poziţiilor a şasea şi a treia. Serena Williams este jucătoare cu cele mai puţine teste din top 10 WTA, doar 11.

La băieţi, liderul Novak Djokovic a susţinut 24 de astfel de teste, cu cinci mai puţine decât ceilalţi doi ocupanţi ai podiumului, Rafael Nadal şi Roger Federer. Marius Copil, cel mai bine clasat român, a fost vizat de 23 de ori. În total, în 2019 au fost colectate 7773 de probe, dintre care 4310 la băieţi şi 3463 la fete.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua cu Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, sâmbătă, de la ora 17.00, în finala turneului de la Dubai. Pentru Simona Halep aceasta este finala cu numărul 37 din carieră, a doua la Dubai.

Simona Halep joacă, astăzi, contra Elenei Ribakina, pentru un al doilea titlu la Dubai şi al 20-lea trofeu în circuitul ... Anunț de ultimă oră: Simona Halep s-a retras! România a rămas cu o singură româncă pe tabelul principal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x