Antena Căutare

Simona Halep vinde casa din Snagov în care a locuit cu fostul soț. Ce preț uriaș cere pentru vila cu 9 camere și sală de fitness

În ultimii ani, Simona Halep a trecut printr-o perioada extrem de grea și e pregătită să lase trecutul în urmă. Sportiva a pus în vânzare vila din Snagov, în care ea și Toni Iuruc au organizat petrecerea de nuntă, în 2021.

colaj foto simona halep Galerie
Ce sumă uriașă cere Simona Halep pe vila de pe malul lacului. Este vorba despre casa în care sportiva și fostul soț au organizat petrecerea de nuntă, în 2021. | Hepta & Captură Observator

Simona Halep vrea să lase trecutul acolo unde îi este locul și a luat o decizie importantă. După divorțul de Toni Iuruc și în urma deciziei de suspendare din tenis pe care a primit de curând, sportiva e pregătită pentru o schimbare uriașă. Aceasta a hotărât să vândă casa în care a locuit alături de fostul soț și prețul nu este deloc unul de neglijat.

Ce sumă cere Simona Halep pentru vila din Snagov în care a locuit cu Toni Iuruc

Potrivit gsp.ro, casa pe care o deține Simona Halep pe malul lacului Snagov a fost listată pe site-ul unei agenții imobiliare. Este vorba despre acceași vilă în care, sportiva și Toni Iuruc au organizat petrecere de după cununuia civilă, în iulie 2021.

Între timp, Simona Halep și fostul soț au divorțat, în septembrie anul trecut, cu puțin timp înainte de a ajunge în fața altarului, așa cum plănuiau.

Deși a avut un an greu, marcat de o separare dureroasă și de suspendarea din tenis, fostul lider WTA este pregătită să lase totul în urmă. Pentru început, aceasta a ales să renunțe la casa care îi trezea amintiri nu prea plăcute, însă cere o sumă uriașă.

Citește și: Simona Halep a trecut printr-o transformare radicală de look, după suspendarea de patru ani. Cum arată acum sportiva noastră

Întreaga proprietate se întinde pe nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați, iar sportiva s-a a asigurat că a dotat-o cu tot ce are nevoie. În schimbul vilei de pe malul Lacului Snagov, aceasta cere suma de 4,4 milioane de euro, deși până nu demult era evaluată la circa un milion de euro, notează sursa menționată anterior.

Vila deținută de Simona Halep are o suprafață de 420 de metri pătrați și 9 camere, dintre care una în care aceasta și-a așezat la loc de cinste trofeele câștigate de-a lungul carierei.

Proprietate este compusă dintr-un living cu deschidere către piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, birou și sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii și o baie pentru oaspeți. Toate camerele cu vedere spre lac.

Ce s-a întâmplat cu banii câștigați de Simona Halep din tenis în timpul căsniciei cu Toni Iuruc, conform legii. Cei doi au divorțat

Simona Halep are o avere impresionantă, la fel și Toni Iuruc. De asemenea, în timpul căsniciei lor, cei doi au intrat în posesia unor sume mari de bani. Sportiva a participat la mai multe turnee și a avut câștiguri frumoase.

La acel moment, avocatul Artin Sarchizian a intervenit telefonic la Antena Stars și a făcut câteva precizări despre câștigurile Simonei Halep din competițiile sportive.

Citește și: Ce sumă uriașă a pierdut Simona Halep după ce a anulat nunta cu Toni Iuruc. Cât a costat organizarea evenimentului fastuos

"Dacă nu au încheiat aspectele de natură patrimonie, legea va spune cum se va împărți averea. Bunurile dobândite în timpul casatorieie sunt considerate a fi bunuri comune, iar în cazul în care va fi vorba de premii sau bunuri dobândite în uma unei activități sportive, acolo au un regim specific special în care acestea vor rămâne ale persoanei în cauza și nu vor fi considerate bunuri comune. Se va stabili dacă s-a încheiat această convenție și dacă au mai rămas bunuri de reglementat.", a declarat avocatul Artin Sarchizian la Antena Stars.

Ai sport în noiembrie, în AntenaPLAY. România – Elveţia, finala pentru EURO 2024. O`Sullivan luptă la Champion of Champi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x