Antena Căutare

Simona Halep - Ashleigh Barty, optimi Cincinnati 2018. Coșmar al amânărilor pentru liderul WTA! Când va reveni pe teren românca

Simona Halep - Ashleigh Barty, optimi Cincinnati 2018. După victoria cu Alja Tomljanovic din turul II, obținută în trei seturi întinse pe durata a două zile, 4-6, 6-3, 6-3, Simona Halep spera să revină pe teren la Cincinnati în această dimineață pentru turul III cu Ashleigh Barty (16 WTA).

Simona Halep - Ashleigh Barty, optimi Cincinnati 2018. După victoria cu Alja Tomljanovic din turul II, obținută în trei seturi întinse pe durata a două zile, 4-6, 6-3, 6-3, Simona Halep spera să revină pe teren la Cincinnati în această dimineață pentru turul III cu Ashleigh Barty (16 WTA). Din păcate, ploaia a jucat din nou dur.

Simona Halep - Ashleigh Barty, optimi Cincinnati 2018 se va juca azi, de la ora 18:00, ora României. Asta dacă ploaia nu va fi din nou prezentă în SUA. Conform prognozei, șansele să plouă astăzi sunt din nou destul de ridicate.

Simona Halep - Ashleigh Barty, optimi Cincinnati 2018. Duelul dintre Simona și australianca de 22 de ani care a explodat în tenisul mondial în 2017 va fi al doilea meci direct. Precedentul a avut loc în urmă cu o sătpămână, la Montreal, când Simona s-a impus în semifinale, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep profită de mini-pauza cauzată de ploaie. Românca nu a părut deloc deranjată de această problemă și a venit cu o postare pe contul său de Twitter, în care li s-a adresat și oficialilor turneului.

"Hai să încercăm asta din nou mâine, @cincytennis. Noapte bună, tuturor", a scris Simona Halep, alături de o fotografie în care apare împărțind autografe fanilor din tribune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep știe cu cine va juca în sferturi la Cincinnati dacă va trece de Barty. Rivala ei va fi Lesia Tsurenko. Jucătoarea din Ucraina, locul 44 WTA, a trecut în optimi de Ekaterina Makarova, scor 7-6, 6-2.

Simona Halep - Ajla Tomljanovic, un nou thriller pentru liderul WTA, în turul II de la Cincinnati. Când va reveni pe ter... Simona Halep, lovită de blestemul finalelor la Cincinnati! Liderul WTA s-a înclinat în fața olandezei Kiki Bertens, după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x