Antena Căutare

Sir Alex Ferguson a implinit 25 de ani pe banca lui Manchester United

Manchester United a invins cu 1-0 pe Sunderland, in etapa din acest week-end din Premier League, dar meciul de pe Old Trafford a avut o conotatie aniversara. Sambata, celebrul manager scotian al "diavolilor", Sir Alex Ferguson (foto), a implinit 25 de ani pe banca campioanei en-titre a Angliei.

Inaintea meciului cu Sunderland, jucatorii celor doua echipe l-au intampinat cu aplauze pe antrenor, ovationat de cei peste 75.000 de spectatori prezenti pe Old Trafford. Sir Alex a tinut si un scurt discurs in care s-a declarat onorat ca a condus atat de mult timp "cel mai bun club din lume".

In semn de respect si de pretuire, Tribuna Nord a stadionului Old Trafford a primit numele lui Alex Ferguson, iar clubul din Manchester a anuntat ca o statuie a antrenorului va fi instalata in exteriorul arenei, chiar in spatele tribunei ce ii va purta numele.

"Sir Alex este un antrenor unic in istoria Manchester United. Sir Alex este un antrenor unic in istoria fotbalului englez. Sir Alex este un antrenor unic in istoria fotbalului european", a tinut sa declare, de la Madrid, Jose Mourinho.

Citeste si Jurnalul!

Foto: EPA / Intact Images

Amicalul cu Grecia se va desfasura in Austria... Joe Frazier, internat in stare grava din cauza unui cancer la ficat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x