Antena Căutare

Sloane Stephens a reluat colaborarea cu antrenorul Kamau Murray

Jucătoarea americană Sloane Stephens, locul 11 WTA, a anunţat că a reluat colaborarea cu Kamau Murray după ce a renunţat la serviciile tehnicianului Sven Groeneveld, informează lequipe.fr.

Jucătoarea americană Sloane Stephens, locul 11 WTA, a anunţat că a reluat colaborarea cu Kamau Murray după ce a renunţat la serviciile tehnicianului Sven Groeneveld, informează lequipe.fr.

"Fericită să mă întorc cu Kamau, emoţionată pentru următoarele două săptămâni", a scris Stephens, pe Twitter.

Stephens a lucrat cu americanul Kamau Murray (39 de ani), până la finalul sezonului trecut. Colaborarea lor a dus la primul titlu de Grand Slam câştigat de Stephens, în 2017, la US Open, la finala pierdută în faţa Simonei Halep la Roland Garros, în 2018, şi la cea mai bună clasare din carieră a jucătoarei americane, locul 3 WTA, tot anul trecut.

Însă ea a renunţat la Murray pentru a lucra, începând din mai, cu fostul antrenor al Mariei Şarapova.

De atunci, performanţele jucătoarei americane nu s-a îmbunătăţit, ea reuşind o calificare în semifinale la Madrid, alta în sferturi la Roland Garros şi eliminări premature la Roma, Eastbourne, Wimbledon, Washington, Toronto şi Cinincinnati.

Ea a început colaborarea cu Groeneveld pe locul 8 WTA şi a încheiat-o când ocupa locul 11 WTA.

Groeneveld, 53 de ani, a mai lucrat cu numeroase vedete ale WTA, ca Monica Seles, Arantxa Sanchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovici şi Caroline Wozniacki. La fel ca Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, Sven Groeneveld a antrenat în cadrul programului Adidas de dezvoltare a carierei jucătoarelor, încheiat la finalul anului 2015.

Sursa : news.ro

Mihaela Buzărnescu, eliminată de Anna Blinkova, în turul al doilea al turneului de la Bronx... Atletă rusă Margarita Plavunova a decedat la vârsta de 25 de ani în timp ce se antrena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x