Căutare Live

Son Heung-Min (Tottenham) va începe pregătirea militară în Coreea de Sud

Atacantul Son Heung-min, legitimat la Tottenham Hotspur, care a revenit în Coreea de Sud după suspendarea competiţiilor, va efectua o pregătire militară de trei săptămâni, relatează The Korea Herald.

Jucătorul a primit acordul clubului Tottenham pentru a pleca în ţara sa, din motive personale, în contextul pandemiei de coronavirus.

Scutit de obligaţia stagiului militar datorită succesului obţinut la Jocurile Asiei în 2018, cu naţionala under 23, fotbalistul va face totuşi o pregătire de trei săptămâni în marina militară, pe insula Jeju, începând din 20 aprilie.

Sursa : news.ro

Eddie Jones şi-a prelungit contractul de selecţioner al naţionalei de rugby a Angliei... Memphis Depay, criticat după ce s-a fotografiat în casă cu o felină...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri