Sorana Cîrstea, eliminată în ”sferturi” la Beijing! Urmează reeditarea finalei de la Roland Garros, Simona Halep - Jelena Ostapenko

Mult visata semifinală 100% românească de la turneul Premier Mandatory din Beijing nu va mai avea loc. Sorana Cîrstea nu a avut forța necesară de a trece în ”sferturi” de revelația de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, pierzând în minimum de seturi.

După o oră și 25 de minute de joc, Ostapenko și-a impus cu precizie jocul ultra-agresiv și s-a impus cu 6-4, 6-4. Deși a fost mereu aproape de adversara ei, Sorana Cîrstea nu a reușit să câștige punctele decisive și acest lucru a costat-o.

Grație calificării în sferturile de finală de la Beijing, Sorana Cîrstea urcă pe locul 38 WTA.

În semifinalele de la Beijing urmează acum un nou șoc: Simona Halep (2 WTA) vs. Jelena Ostapenko (8 WTA), reeditarea finalei din acest an de la Roland Garros. Duelul de la Paris dintre Simona și Jelena a fost și unica dispută dintre cele două în circuitul WTA.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri