Antena Căutare

Sorin Cartu: "Vom incerca sa castigam, dar si un egal cu AS Roma ar fi perfect!"

CFR Cluj se pregateste sa dea piept din nou cu AS Roma in grupele Ligii Campionilor. In 2008, ardelenii s-au impus surprinzator pe “Olimpico”, scor 2-1, insa atunci aveau o echipa mult mai puternica si in forma maxima. Tehnicianul echipei clujene, Sorin Cartu, a declarat ca ar fi multumit cu un egal in aceasta seara pe Stadio Olimpico.

"Vom incerca sa castigam, dar si un egal ar fi bun. Ambele echipe trec prin perioade bune si au jucatori care pot decide soarta meciului in orice moment. Ma gandesc la Menez, Pizarro, Vucinic. Din pacate pentru noi, Vucinic va fi pe teren marti seara, e un jucator de viteza si e foarte bun, ca si Totti si alti jucatori care pot face diferenta",


Capitanul romanilor, Francesco Totti, a declarat ca isi doreste foarte mult sa marcheze un gol impotriva CFR-ului: "Mi-e dor de un gol, iar Liga Campionilor e ultimul meu vis. Este tinta pe care nu am atins-o niciodata. Avem o echipa mare si vreau sa invingem marti seara"

CFR Cluj si AS Roma s-au mai intalnit pe Stadio Olimpico si in urma cu mai bine de doi ani, cand cfr-istii au obtinut o victorie de senzatie, scor 2-1, la debutul lor in Liga. Culio a reusit o dubla atunci pentru ardeleni.

Echipe probabile:

AS Roma: Lobont - Riise, Burdiso, Mexes, Cicinho - Perrotta, De Rossi, Brighi, Totti - Menez - Vucinic

CFR Cluj: Stancioiu - Alacantara, Panin, Cadu, Rada - Culio, Kone, Costa, E. Dica - Bastos, Traore

Mircea Sandu: "Romania si Ungaria vor sa organizeze Euro 2020 sau 2024"... Ioan Andone: "Este cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor. Trebuie luate masuri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x