Antena Căutare

Soția lui Michael Schumacher a denunțat furtul fotografiilor în care pilotului se află pe patul de spital

Incidentul a avut loc luna trecută, iar alte imagini sunt puse la vânzare pentru mai mult de 1,3 milioane USD. De la accidentul care l-a lăsat în comă, nu a mai apărut nicio imagine cu Michael Schumacher

Soția lui Michael Schumacher a denunțat furtul fotografiilor în care pilotului se află pe patul de spital Galerie
Mai multe poze cu Michael Schumacher, pe patul de spital, sunt scoase la vânzare

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un mister ca urmare a deciziei familiei pilotului de a nu dezvălui informații. De la accidentului pe care l-a suferit pe 29 decembrie 2013, când a schiat în Alpii francezi , și până de curând, pilotul nu a mai fost fotografiat sau văzut.

În acest context, site-ul Mirror din Anglia a dezvăluit că luna trecută, femeia de 50 de ani a anunțat că cineva a făcut fotografii cu soțul ei, fără autorizație, și că acestea au fost realizate din reședința unde se află Schumi.

Această casă gigantică, construită pe malul lacului Geneva, se întinde pe 700 de metri pătrați și funcționează ca un buncăr care îl ține pe Schumacher departe de presă.

Soția lui Michael Schumacher a denunțat furtul fotografiilor în care pilotului se află pe patul de spital

După cum a raportat mass-media britanică, imaginile "macabre" ar fi de vânzare în schimbul a 1,3 milioane USD, dar familia încearcă să oprească răspândirea acestora.

Puțini oameni pot avea contact cu Schumacher. Și una dintre ele, desigur, este soția sa, Corinna Betsch, care a rupt tăcerea în noiembrie anul trecut și a acordat un interviu publicației germane She's Mercedes Magazine. Atunci a oferit câteva detalii despre starea actuală de sănătate a soțului său.

"În acest moment el se află în cele mai bune mâini posibile și facem tot ce este posibil pentru a-l ajuta . Puteți fi sigur de asta", a spus Corinna.

Citește și:

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile făcute de un medic: ”Nu mai e deloc omul pe care îl știam!”

Rutierul Chris Froome, grav rănit într-un accident în iunie 2019, revine în competiţii la finalul lunii februarie... Irina Begu, eliminată în primul tur la dublu, la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x