Antena Căutare

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile făcute de un medic: ”Nu mai e deloc omul pe care îl știam!” 

Au trecut șase ani de la accidentul teribil suferit de Michael Schumacher, de șase ori campion mondial de Formula 1, iar viața lui s-a schimbat pentru totdeauna. Deși familia lui susține că primește cele mai bune îngrijiri medicale, un medic a dezvăluit că acesta ”nu mai e deloc așa cum îl știam”. 

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile făcute de un medic: ”Nu mai e deloc omul pe care îl știam!” 
Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile făcute de un medic: ”Nu mai e deloc omul pe care îl știam!”

Michael Schumacher, în vârstă de 51 de ani, a suferit un accident teribil în luna decembrie a anului 2013, în timp ce se afla la schi, în stațiunea Méribel, din Alpii francezi. Acum, la șase ani de la teribilul accident, Nicola Acciari, un neurochirurg italian, a dezvăluit că pilotul de Formula 1 ”nu mai e deloc așa cum îl știam noi”, iar starea sa fizică s-a deteriorat foarte mult.

Familia lui Michael Schumacher a luat marea decizie, la șase ani de la accident! „E o dovadă de curaj...”

„Schumacher nu maie deloc persoana pe care o vedeam pe circuitele de Formula 1, e un om complet diferit. Structura organică, musculară şi scheletică e foarte alterată şi deteriorată“, a afirmat Acciari, potrivit Daily Mail.

Amintim faptul că Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013. De atunci, acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția, iar de atunci urmează diferite tratamente de recuperare, acasă.

Scandal uriaș! Soția lui Michael Schumacher, acuzată că ascunde adevărul despre starea pilotului de F1: „Corinna se teme că...”

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din Formula 1. Din 1991, de când a început să concureze, a câștigat șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Sorana Cîrstea, eliminată de Cori Gauff, în turul al doilea al AusOpen... Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în turul al doilea al Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x