Antena Căutare

Spania, echipa cu cei mai scumpi jucatori de la Cupa Mondiala din Africa de Sud

Conform unui studiu efectuat de agentia Futebol France, Spania are lotul de jucatori cu cea mai mare cota de piata dintre toate nationalele calificate la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Fotbalistii campioanei europene sunt cotati la 565 de milioane de euro, la polul opus aflandu-se selectionatele Noii Zeelande si Coreei de Nord, cu cate 15 milioane de euro.






La meciul din faza grupelor, Brazilia - Portugalia, vor fi pe teren jucatori cu o cota totala de piata de 895 de milioane de euro. Pe locul doi in acest top urmeaza intalnirea Brazilia - Costa de fildes: 695 de milioane de euro. Pozitia a treia este ocupata de disputa Spania - Elvetia (Gr H): 680 de milioane, urmata de Franta - Uruguay care insumeaza 595 de milioane de euro.

Agentia Futebol Finance a analizat fiecare nationala in parte, dupa ce s-a consultat si cu diversi functionari ai Federatiei Internationale de fotbal si cu cele mai bune agentii de scounting.

Etapa a 21-a: Steaua - Otelul, 12 martie, ora 20:30 - ANTENA 1... Autocarul echipei de handbal HCM Roman s-a rasturnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x