Antena Căutare

Spania, principala favorita la castigarea EURO 2012, in opinia selectionerilor

Spania este considerata principala favorita la castigarea Campionatului European din Polonia si Ucraina, care se va desfasura in perioada 8 iunie-1 iulie.

Majoritatea selectionerilor celor 16 echipe calificate la turneul final, reuniti, vineri, la Varsovia, au desemnat detinatoarea titlului, si Germania, cu cele mai mari sanse la castigarea torfeului.


Pentru antrenorul Germaniei, Joachim Löw, Spania are cele mai multe sanse sa-si pastreze titlul castigat in 2008. "Celelalte echipe sunt in urma Spaniei", a declarat Low.

Laurent Blanc, selectioner Franta: "Spania, Germania si Olanda".

Managerul italian al Irlandei, Giovanni Trappatoni: "Exista o echipa foarte puternica, este Spania, dar mai sunt Anglia, Olanda si Germania, ca de obicei. Dar eu imi amintesc si de victoria Greciei la Euro-2004. Totul este posibil".

Antrenorul croat Slaven Bilic: "fiecare echipa are o sansa", chiar daca recunoaste ca Spania este favorita, alaturi de Germania, Olanda, Italia sau Anglia.

Selectionerul polonez Franciszek Smuda a confirmat tendinta generala: "Cred ca toata lumea stie favoritele, Spania si Germania".

CM de Atletism: Marian Oprea a ratat calificarea in finala la triplusalt... Sorana Cirstea, eliminata in turul doi la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x