Antena Căutare

Spike Lee anunţă că nu va mai merge la meciurile echipei New York Knicks din acest sezon, după un incident cu serviciile de securitate

Cineastul şi activistul american Spike Lee a anunţat că nu va mai merge la meciurile echipei de baschet New York Knicks din acest sezon, după un incident cu serviciile de securitate de la Madison Square Garden.

Suporter înfocat al celor de la Knicks, Lee, care deţine un loc «courtside» (la marginea parchetului), a afirmat că luni seară i-a fost refuzat accesul la meciul cu Houston Rockets, deoarece nu a folosit intrarea VIP, ci cea rezervată presei şi angajaţilor, aşa cum face "de 28 de ani".

"Băieţii de la securitate mă aşteptau ca şi cum aş fi furat ceva de la magazinul Macy's. Voiau să ies şi să intru pe altă parte. Dar era imposibil, pentru că biletul meu era deja scanat. Aşa că am spus că nu mă mişc de acolo", a povestit el.

Filmuleţe de la camerele de supraveghere îl arată pe Lee extrem de enervat, strigând: "Nimeni nu mi-a spus! Nimeni nu mi-a spus! Mă veţi trata ca pe Charles Oakley?", referindu-se la fostul jucător de la Knicks, arestat în 2017 după o altercaţie cu serviciile de securitate de la MSG.

Director Spike Lee denied entry to MSG. Rumors are circulating that MSG CEO James Dolan didn’t want the famed director to enter.

— BroTalkLive (@BroTalkLivePod)

"Voi reveni sezonul viitor, dar pentru acest sezon, totul s-a terminat", a declarat Lee, în vârstă de 62, care va prezida în acest an juriul festivalului de la Cannes.

Sursa : news.ro

Puşcaş a marcat, dar Reading a pierdut după prelungiri în Cupa Angliei; Chelsea a eliminat Liverpool... Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei. În penultimul act a ajuns şi echipa de liga a patra FC Saa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x