Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Sportul Studentesc - FC Timisoara 2-3/ Banatenii se impun in ultimele secunde

FC Timisoara ramane in plasa liderului Otelul Galati, dupa ce a invins dramatic pe Sportul Studentesc, scor 3-2, in deplasare, prin golul marcat de Goga in ultimele secunde.


Lanterna rosie a clasamentului Ligii 1 a surprins defensiva oaspete dupa doar patru minute de joc, Ferfelea trimitand in poarta, din 11 metri, o centrare venita de pe dreapta. Zagrean a restabilit insa egalitatea dupa jumatate de ora de joc, fructificand o centrare a lui Tames. Acelasi Zagrean i-a pus pe banateni la conducere in prelungirile primei reprize, inscriind cu capul dupa o iesire gresita a portarului studentilor.

Tibi Balan a egalat in minutul 78, dupa o super-executie in poarta lui Pantilimon. Curelea a centrat de pe stanga, iar Balan a preluat spectaculos si a inscris cu o foarfeca pe spate, la vinclu. Sportul putea da lovitura de gratie dupa un minut, cand Ferfelea a scapat spre poarta banatenilor si a sutat din 12 metri. Pantilimon a intervenit insa la timp si a trimis balonul in corner.

Timisorenii puteau ramane in inferioritate numerica in minutul 82, cand Nikolic a avut o intrare dura la portarul Sportului, insa Teodor Craciunescu i-a acordat doar galben. Ghinga a primit al doilea galben in minutul 88, insa Craciunescu nu l-a eliminat. Arbitrul si-a dat insa seama de greseala si i-a aratat dupa doua minute cartonasul rosu jucatorului Sportului, gazdele incheiand meciul cu un om in minus (min. 90).

Maxim a trecut pe langa 3-2 in minutul 89, sutand peste poarta din zece metri. Timisorenii au fost insa cei care au punctat decisiv, Dorin Goga scapand singur pe contra-atac si inscriind cu un sut la coltul lung, in minutul al treilea al prelungirilor.


Echipe de start:

Sportul: Viciu, Beta (Chihaia '65), Lung, Patriche, Maxim, Postolache (Chetan '46), Ghinga, Cr. Irimia, Ferfelea (Cruceru '90+1), T. Balan, Curelea

Timisoara: Pantilimon, Helder, Luchin, Ghionea, Ignjatijevic, Tames (Scutaru '65), Burca, Bourceanu (Goga '87), Zicu, Maghera, Zagrean (Nikolic '72)

Recomandari