Antena Căutare

Tremoulinas spre Marseille

Fundasul stanga bordelez ar urma sa il inlocuiasca in trupa lui Deschamps pe Taiwo pe partea stanga a apararii.

Foarte probabil nigerianul va parasi in aceasta vara Stade Velodrome dupa ce si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a pleca. Cea mai probabila destinatie pentru Taiwo este Real Madrid, acolo unde Mourinho l-a dorit inca din vara trecuta pentru a-l inlocui pe Marcello.

Pentru a nu ramane descoperiti, conducatorii lui OM s-au orientat repede si, conform presei din Hexagon s-ar fi inteles cu Benoit Tremoulinas de la Bordeaux. Fundasul stanga ar fi intrat in ianuarie in ultimele 6 luni de contract cu echipa din Gironde si ar putea semna cu orice club.

Marseille doreste sa faca schimbari si in compartimentul ofensiv si cel mai probabil Brandao va parasi gruparea de la malul Mediteranei. Locul lui ar putea fi luat de marocanul Marouanne Chamakh, care dupa doua sezoane extraordinare sub comanda lui Blanc la Bordeaux nu s-a adaptat la Arsenal, sau de fostul varf al lui Toulose, Johan Elmander, care in prezent evolueaza la Bolton.

foto: servimg

Oltchim si-a asigurat al cincilea titlu de campioana consecutiv!... Sportul Studentesc - FC Timisoara 2-3/ Banatenii se impun in ultimele secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x