Antena Căutare

Startul campionatului Chinei, amânat din cauza coronavirusului

Federaţia Chineză de Fotbal a anunţat că meciurile de fotbal la toate eşaloanele au fost amânate din cauza coronavirusului care afectează ţara, în contextul în care numărul deceselor a ajuns la 170.

Potrivit AFP, amânarea vizează şi prima ligă, care ar fi trebuit să înceapă la 22 februarie. În China activează Cosmin Olăroiu, care este antrenor al echipei Jiangsu Suning.

“Federaţia chineză va continua să menţină comunicarea cu autorităţile naţionale… şi va face modificări rezonabile la organizarea şi programarea meciurilor acolo unde este necesar”, a precizat forul.

Coronavirusul a avut un impact major asupra sportului chinez în ultima perioadă, mai multe competiţii fiind anulate şi naţionala feminină de fotbal fiind nevoită să rămână în carantină la Brisbane, în Australia, unde se deplasare pentru un turneu de calificare la JO.

Sursa : news.ro

Ahaber: Oficiali ai clubului Beşiktaş, la Bucureşti pentru Mircea Lucescu... Shaquille O’Neal donează banii din biletele pentru un eveniment organizat de el familiilor victimelor accidentului de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x