Antena Căutare

Steaua a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru cel mai bun dinamovist! Mutu recunoaște negocierile: ”E adevărat”

Adrian Mutu a recunoscut că Dinamo a primit o ofertă de 1,5 milioane de euro din partea Stelei pentru cel mai bun jucător din finalul sezonului trecut. Afacerea nu s-a concretizat, după ce patronul Negoiță a refuzat să mai ofere jucători rivalei.

Gigi Becali ne-a oferit 1,5 milioane de euro pentru Nemec. S-a întâmplat acum două luni, atunci am negociat, dar domnul Negoiță a refuzat până la urmă oferta”, a spus Mutu.

Becali a declarat și recent că singurul jucător din Liga I pe care l-ar lua este Nemec, dar asta doar în cazul în care Alibec sau Gnohere ar pleca de la FCSB.

Real Madrid s-a despărţit de doi jucători! Unul a ajuns la Beşiktaş, altul va merge la Sporting Lisabona... Galerie FOTO: Furnicile zburătoare sunt înnebunite după tenis! Invazie în timpul meciurilor de la Wimbledon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x