Antena Căutare

Steaua, data afara de primarie de pe National Arena

Gigi Becali a dezvaluit la o emisiune de sport ca un functionar din cadrul primariei Bucuresti a marit in mod nejustificat chiria pentru meciurile de pe stadionul bucrestean.

In dialogul de la distanta cu Mircea Sandu referitor la stadionul pe care Steaua urma sa dispute ultimele meciuri din aceasta toamna-iarna, Gigi Becali isi lua drept aliat Primaria Bucuresti atunci cand spunea ca va juca pe National Arena.

Iata insa ca aceasta alianta nu mai e de actualitate. Motivul? Nu vreo divergenta de ideologii intre membrii PNG din Consiliul General al Capitalei si primarul Sorin Oprescu ci excesul de zel al unui angajat al institutiei conduse de chirurg.

Este vorba de Radu Popa, cel care a solicitat o chirie mai mare pentru meciurile Stelei pe National Arena. Becali s-a infuriat imediat si a lansat un tir de acuze la adresa bugetarului.

"Radu Popa e cel mai mare nenorocit si cel mai mare bandit. E functionar public, am stabilit cu primarul Oprescu si cu consilierii sa jucam pe National Arena. Apoi a zis ca nu vrea sa facem contract, a zis ca nu am facut cerere. Am stabilit sa platim 20.000 de euro plus curatenia 12.000. Apoi a zis sa dam 30.000 plus curatenia. Pentru meciul cu Chiajna am dat 20.000 de euro, dar a spus ca trebuie sa platim diferenta si pentru ala" a spus patronul stelist la un post de televiziune

Bihorul pierde la Slatina, Bistrita invinge la Sanmartin. Vezi rezultatele din liga secunda!... Razvan Lucescu: "Nu vad nici o speranta pentru fotbalul romanesc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x