Antena Căutare

Steaua - Molde 2-0 / Ros-albastrii, cu un pas in primavara europeana

Steaua ramane neinvinsa in actuala editie de Europa League dupa ce a obtinut un nou succes pe Arena Nationala in fata campioanei Norvegiei, Molde, cu scorul de 2-0. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de Vlad Chiriches (30) si Raul Rusescu (32).

Laurentiu Reghecampf a aliniat cel mai bun “11”, iar formatia ros-albastra a facut un meci senzational pe care l-a dominat de la inceput pana la sfarsit.

Chiar si asa, stelistii au trebuit sa astepte 30 de minute pana sa sparga gheata. Fundasul cotat de Gigi Becali la 20 de milioane de euro, Vlad Chiriches, a deschis scorul cu o super executie din “foarfeca”.

Peste numai doua minute, Steaua a marcat din nou. Latovlevici a trimis un sut-centrare, iar Rusescu a pus excelent latul pentru 2-0. A fost si scorul primei reprize.

In repriza a doua, elevii antrenati de Laurentiu Reghecampf au continuat asediul la poarta lui Soderberg, chiar daca unii dintre titulari au fost schimbati pentru a fi menajati.

In minutul 57, Steaua a beneficiat de un penalty obtinut de Chipciu, insa goalkeeperul nordicilor a reusit sa pareze sutul lui Cristi Tanase

Steaua se impune cu 2-0 si se detaseaza in fruntea clasamentului Grupei E, iar primavera europeana este tot mai aproape. In celalalt meci jucat joi, Stuttgart si Copenhaga au terminat la egalitate, scor 0-0.

Au evoluat echipele:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Georgievski, Chiriches, Szukala, Latovlevici - Pintilii (Balan '63), Bourceanu - Chipciu, Rusescu (Ad. Popa '46), Tanase - Adi Rocha (M. Costea '55). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Molde FK: Soderberg - Johansen, Steenslid, Odegard, Simonsen - Ekpo, Stamnestro, Hussain (Furu '90) - Gatt (Hestad '69), Angan, Hollingen (Camara '46). Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer.

CLASAMENT Grupa E

1. Steaua Bucuresti 3 2 1 0 5:2 7
2. FC Copenhaga 3 1 1 1 2:2 4
3. Molde 3 1 0 2 3:4 3
4. VfB Stuttgart 3 0 2 1 2:4 2


Urmatoarele meciuri - 08.11.2012
FC Copenhaga - VfB Stuttgart
Molde - Steaua Bucuresti

SUA va gazdui Copa America 2016! Competitia va fi organizata prima data in afara Americii de Sud, in istoria de 100 de a... Rezultatele si clasamentele dupa disputarea etapei a 3-a din Europa League. Lyon, Atletico si Dnepr, singurele echipe cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x