Antena Căutare

Steaua nu ar vrea sa lase 7 jucatori la nationala

Ros-albastrii sunt nemultumiti de faptul ca nu mai putin de 7 jucatori ar urma sa lipseasca 10 zile de la pregatirea turului cu Twente pentru a participa la stagiul si amicalele "nationalei".

Steaua nu are liniste nici in vacanta. Cei din staff si din conducerea sunt impacientati ca pregatirea meciului tur cu Twente, din 16 februarie 2012, va fi data complet peste cap chiar de catre un fost antrenor al ros-albastrilor. E vorba despre Victor Piturca.

Selectionerul i-a anuntat pe Ilie Stan si pe colaboratorii acestuia ca se va baza pe nu mai putin de 7 jucatori de la Steaua pentru stagiul "nationalei" din Antalya, din perioada 21 ianuarie - 2 februarie 2012, cand sunt programate si jocuri de pregatire. Ar insemna ca pana cu aproape doua saptamani inaintea primului joc cu Twente, staff-ul tehnic al Stelei sa nu aiba deloc posibilitatea de a testa primul "11" intr-un meci amical.

Protest pe Facebook de la Iordanescu jr.

A avut loc chiar o discutie intre Piturca si Stan, in care ultimul nu si-a putut impune punctul de vedere, iar singura concesie a selectionerului a fost: "Pot sa vi-i las pe cei pe care i-ati luat acum, ca sa-i integrati, pe ceilalti, nu!". Reactia stelistilor a fost de uluiala: "Cum adica, ii lasa pe Chiriches si pe Chipciu, dar ii ia pe toti ceilalti?! Si noi cum il integram pe Chipciu in linia de mijloc daca ne vor lipsi Bourceanu si Tanase, iar pe Chiriches in aparare cand Gardos si Latovlevici pleaca la lot?!".

Unul dintre stelistii care au luat deja atitudine si se opun ca fotbalistii sa plece la prima reprezentativa e secundul lui Stan. Edi Iordanescu a postat ieri pe pagina sa de Facebook un mesaj clar: "Steaua joaca in februarie. Ea trebuie sa fie interes national".

Lista celor 7 pe care Piturca ii vrea la lot: Tatarusanu, Chiriches, Gardos, Latovlevici, Chipciu, Bourceanu, Tanase

In 2004, era fix in cealalta barca

In februarie 2004, adica acum 8 ani, Piturca a declansat un scandal imens cand a refuzat sa puna la dispozitia "nationalei" jucatorii chemati de Anghel Iordanescu pentru un stagiu si cateva amicale in Cipru. Printre fotbalisti erau Dorinel Munteanu, Radoi si Dica. La acea vreme, Steaua nu avea nici un meci european la jumatatea lunii februarie 2004, iar cazul a ajuns la judecata Comisiei de Disciplina, in fata careia au trebuit sa se apere si jucatorii, dar si Piturca. Nu s-a luat nici o decizie impotriva acestora.

Steaua fara cei 7 "selectionabili": Stanca - Dananae, Iliev, Geraldo, Brandan - Tatu, Prepelita, T. Balan, M. Costea - Rusescu, Nikolici

Ar prinde sigur doar ultimele doua amicale
Cum stagiul de pregatire al "nationalei" din Turcia se va termina pe 2 februarie, chiar si daca jucatorii ar ajunge imediat in cantonamentul Stelei, tot e greu de crezut ca Ilie Stan i-ar putea folosi a doua zi, pe 3 februarie, impotriva lui Dinamo Minsk. Rezulta ca doar in doua jocuri, cu Kuban Krasnodar si cu Debrecen, Stan ar putea simula cu fix "11-le" cu care intentioneaza sa joace si contra lui Twente.

Data: Meciul
29 ianuarie: Steaua - Levski Sofia (Bulgaria, locul 3)
31 ianuarie: Steaua - Legia Varsovia (Polonia, locul 2)
3 februarie: Steaua - Dinamo Minsk (Belarus, locul 4)
5 februarie: Steaua - Kuban Krasnodar (Rusia, locul 8)
8 februarie: Steaua - Debrecen (Ungaria, locul 1)

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Copos vrea sa conduca Rapidul pe banii lui Porumboiu... Becali nu-l vrea pe Rui Duarte la Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x