Antena Căutare

Steven Gerrard a pledat nevinovat la acuzatiile de agresiune

Mijlocasul englez al echipei Liverpool, Steven Gerrard, a pledat nevinovat in fata unui tribunal in procesul care i s-a intentat dupa ce a fost inculpat de agresiune asupra unui barbat din localitatea Southport, informeaza AFP.

Steven Gerrard, la fel ca si alti doi barbati care l-au insotit in momentul agresiunii, a pledat nevinovat la acuzatiile care i se aduc, iar procesul sau a fost amanat pentru data de 20 martie. Pana atunci, jucatorul a fost lasat liber dupa ce a platit o cautiune.

Incidentul s-a petrecut intr-un bar din Southport, iar sase persoane, printre care si jucatorul lui Liverpool, au fost arestate de politie si eliberate ulterior. Ceilalti cinci barbati au varste cuprinse intre 18 si 33 de ani. Un barbat in varsta de 34 de ani din Southport, care era DJ-ul barului in care s-a petrecut scandalul, a fost transportat la spital cu mai multe rani pe fata, dar este in afara oricarui pericol. El a avut nevoie de patru copci pentru ranile pe care le-a avut. Un martor prezent in bar a povestit ca barbatul agresat a facut un comentariu la adresa lui Steven Gerrard, iar lucrurile au degenerat si a izbucnit scandalul care a dus la arestarea fotbalistului.

Sursa: NewsIn
Australian Open ziua a cincea... Markus Bendler se impune in prima etapa a Cupei Mondiale de Escalada pe Gheata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x