Antena Căutare

STUDIU! De ce înjură fotbaliştii români imediat după ce marchează

Imediat după ce reuşesc să înscrie, fotbaliştii români sunt văzuţi înjurând! Descătuşare, ar spune unii – obişnuinţă, ar spune alţii!

Imediat după ce reuşesc să înscrie, fotbaliştii români sunt văzuţi înjurând! Descătuşare, ar spune unii – obişnuinţă, ar spune alţii! Răspunsul l-au dat, evident, cercetătorii britanici, care au analizat modul în care se bucură jucătorii din Liga I după ce marchează.

STEAUA – Cristi “Dodel” Tănase şi Gabriel “noul Hagi” Iancu sunt exemplele folosite din rândul roş-albaştrilor. Cei doi “bagă” de fiecare dată mai multe lucruri în afară de minge în plasă. Conform studiului, Tănase recurge la înjurături pentru că sunt singurele cuvinte ştiute care s-ar potrivi situaţiei. N-ar putea spune niciodată “whiskey”, “salam”, “manea” sau “bombă sexy” după reuşite.

La Iancu, situaţia se schimbă! Fiind în creştere, jucătorul foloseşte această metodă pentru a se integra mult mai bine (şi repede) în grup. De altfel, Tănase este primul care-l imbrăţişează după goluri, semn că nu doar caracterele opuse se atrag.

CFR CLUJ – Se înjură în portugheză, cercetatorii n-au reuşit să explice procedeul, dar au specificat că după fiecare partidă, la finalul fiecărei expresii neortdoxe se aude numele antrenorului. Fără nicio aluzie!

RAPID – Cum majoritatea fotbaliştilor e netrecută de clasa a 12-a, în Giuleşti se aud expresii de genul “să-mi bag picioarele”, “du-te naibii” sau “te spun lu’ mama”. Daniel Pancu ar fi singurul reprezentant de seamă al “vişiniilor”, dar n-a reuşit să marcheze prea multe goluri în meciurile din noul sezon aşa că nu poate fi băgat în studiu! Dar se poate “băga” şi singur!

DINAMO – Pentru 2.000 de euro/lună, specialiştii britanici n-au inclus echipa din Ştefan cel Mare în această cercetare. Au şi ei prestanţa lor.

VASLUI – Paradoxal, la echipă nu se înjură după goluri, ci după schimbări. Lucian “alt Hagi” Sânmărtean ştie cel mai bine. În perioada când lucra cu Ilie Stan, mijlocaşul înjura din minutul 60, momentul schimbării, până în etapa viitoare în permanenţă! N-a fost auzit să se repete.

OTELUL – Jucătorii înca înjură după golurile marcate în Liga Campionilor. Şi după cele primite. Şi acum aşteaptă să-şi primească banii, deşi multi au plecat, deja, la alte echipe.

U CLUJ – Studiul arata că suporterii “şepcilor rosii” au făcut chetă în tribune pentru ca fotbaliştii să poată marca şi, normal, să intre în clubul select al celor care înjură după goluri. Nu se ştie, încă, de câte goluri (înjurături) s-a strâns!

VIITORUL Constanţa/Chiajna/Voluntari – Fotbaliştii au renunţat să mai folosească expresii urâte după goluri. Le e teamă că le va fi scazută nota la purtare sau, mai mult, să nu li se mai motiveze absenţele. În clasa a 10-a nu te joci cu lucrurile din catalog, mai ales când diriginte îţi e Regele.

*Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. În cazul în care apar manifestări neplăcute, schimbaţi postul imediat cum se marchează!

Ce a declarat cu adevărat Mircea Lucescu după ratarea calificării în Ligă :)... Bogan Marișca, pilot de raliuri, premiat la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x