Antena Căutare

Stuttgart - Bayern Munchen 0-2 / Bavarezii in semifinalele Cupei Germaniei

Jucatorii lui Jupp Heyneckes s-au impus pe terenul fostei echipe a lui Marica si s-a calificat in semifinalele Cupei Germaniei.

Dupa egalul de la Hamburg din campionat, Bayern Munchen s-a deplasat la Stuttgart pentru sferturile Cupei.

Bavarezii au deschis scorul dupa o jumatate de ora de joc prin Frank Ribery, cel care a reluat in poarta o centrare a lui Thomas Mueller. Toni Kroos nimerise bara in urma cu ceva timp.

Mario Gomez a facut 2-0 in minutul 45, atacantul cu origini spaniole marcand impotriva echipei la care s-a consacrat. Acesta avea sa fie si rezultatulfinal.

In aceeasi faza a competitiei, Borussia Dortmund a facut scor cu Holstein Kiel (4-0) in timp ce cea din Monchengladbach a batut cu 2-0 la Berlin pe Hertha.

Greuther Furth a reusit surpriza sferturilor invingand la Hoffenheim cu 1-0 si eliminand echipa ce in urma cu ceva sezoane spera la titlu in Bundesliga.

Foto: Intact Images / EPA

Barcelona - Valencia 2-0 / Catalanii, in finala Cupei Regelui Spaniei... Pantru absenti pentru Ghana in meciul cu Mali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x