Sudanul se califica, alaturi de Coasta de Fildes, in sferturile Cupei Africii pe Natiuni

Sudanul a realizat surpriza grupei B, reusind sa invinga Burkina Faso si sa insoteasca elefantii in sferturile competitiei.

Deja calificata in sferturi dupa victoriile din primele doua meciuri, Coasta de Fildes si-a pastrat blazonul intact, invingand in ultima partida a grupei Angola.

Desi Francois Zahoui a aliniat mai multe rezerve in primul 11, scorul a fost deschis de un jucator obisnuit cu fazele superioare ale Ligii Campionilor, si anume Eboue. Bony a dublat avantajul vesticilor, speculand o executie gresita a lui Massunguna (minutul 64).

De infrangerea gazdei editiei anterioare a Cupei Africii pe Natiuni a profitat Sudanul, care a invins Burkina Faso cu 2-1. Dubla lui Eltaib Ibrahim din minutele 33 si 79 a facut ca golul reusit in prelungiri de burkinamezul Ouedraogo sa nu conteze foarte mult in ecuatia scorului final.

In sferturi, "Crocodilii Nilului" vor intalni Zambia, in timp ce ivorienii vor da piept cu Guineea Ecuatoriala, una din gazdele competitiei.

Foto: Intact Images / EPA

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri