Antena Căutare

Sumudica a agresat un tusier in amicalul cu Ujpest

Antrenorul Brasovului l-a injurat si impins pe unul din asistentii ce oficiau la tusa in cadrul meciului amical pe care formatia sa l-a sustinut impotriva fosta adversara a Stelei din preliminariile Europa League din 2009.

Marius Sumudica are un comportament contradictoriu in ceea ce priveste arbitrii. Daca in urma cu ceva timp il pupa pe Teo Craciunescu, in turul actualului campionat a protestat violent la deciziile centrarilor ce pareau sa-i dezavantajeze echipa.

Fosta glorie din Giulesti nu se poate stapani nici macar in amicale. Astfel, la finalul meciului amical dintre FC Brasov si Ujpest, Sumudica a protestat, considerand ca centralul a aratat prea multe minute de prelungire.

Cand tusierul i-a aratat cronometrul, antrenorul de la poalele Tampei l-a luat de mana, impingandu-l. Cei doi au fost foarte aproape sa se ia la bataie, fiind despartiti de ceilalti membrii ai stafului brasovean.

Galben-negrii s-au impus cu 3-2 prin golurile reusite de Ilijoski, Moutinho si Enceanu (in prelungiri).

Iata primul 11 al Brasovului: Felgueiras - Mateiu, Diogo, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Bruno Madeira, Distefano, Udoji - Ilijoski, Moutinho.

Foto: gsp.ro

Ilie Stan: "Nikolic e recuperat"... Mircea Sandu: "Probabil ca se va amana inceputul returului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x