Antena Căutare

Supărat că a pierdut, Mourinho n-a păstrat medalia primită după Supercupa Europei: ”I-am dat-o unui copil, înseamnă mai mult pentru el”

Tehnicianul Jose Mourinho a dăruit medalia câştigată la Supercupa Europei unui suporter prezent în tribune la Skopje. "Eu aş fi pus medalia undeva în casă, dar pentru acel copil e ca şi cum ar fi primit Luna", a spus Mourinho.

"Uneori nu păstrez nici medaliile câştigate, aşa că imaginaţi-vă cum e când pierd? Pentru mine, medalia ar fi stat undeva în casă, pentru acel copil este ca şi cum ar fi primit Luna. El o va păstra şi va fi ceva de neuitat pentru el. Era un copil cu un tricou al Manchester United, nu ştiu de unde este", a spus Mourinho după meci.

Echipa spaniolă Real Madrid a câştigat pentru a patra oară în istorie Supercupa Europei, după ce a învins, marţi, la Skopje (Macedonia), cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia engleză Manchester United.

Golurile spaniolilor au fost marcate de Casemiro '24 şi Isco '52, în timp ce pentru englezi a înscris Lukaku, în minutul 62.

Steliștii iau cu asalt Arena Națională! În 24 de ore s-au vândut 20.000 de bilete pentru returul cu Sporting Lisabona... Hagi nu s-a mai putut abține și l-a distrus pe Becali: ”Să nu mai aștepte telefon de la mine, mi-a stricat vara și bucur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x