SUPER-SIMONA! Liderul mondial s-a calificat fără emoții în turul III la Australian Open! Adversar surpriză pentru Halep în turul următor

Nicio problemă nu a avut liderul WTA, Simona Halep, în turul secund de la Australian Open. Dacă odinioară avea mari probleme cu Eugenie Bouchard, fostă jucătoare de top 5 mondial, acum lucrurile s-au schimbat radical. Halep s-a impus lejer cu scorul de 6-2, 6-2 și s-a calificat în turul III la Melbourne, acolo unde va juca împotriva americancei Lauren Davis (76 WTA).

Imediat după finalul partidei cu Bouchard, Halep a declarat că accidentarea și durerile persistă, însă a spus că nu vrea să se gândească la asta acum: "Am simțit durerea azi, dar nu m-am gândit la asta. M-am gândit la meci".

Despre meci: ”Cred că am jucat foarte bine. Am simțit bine mingea. E greu să joc cu Bouchard, pentru că lovește foarte tare mingea. Mă simt foarte bine pe acest teren și mulțumesc publicului pentru prezență”

În ceea ce o privește pe Lauren Davis, cea pe care Simona Halep o va înfrunta în turul 3 la Australian Open, aceasta a învins-o pe Andrea Petkovic, scor 4-6, 6-0, 6-0! Rezultatul a fost unul surprinzător, dat fiind faptul că Petkovic o eliminase în turul I pe una dintre favorite, Petra Kvitova.

Simona Halep și Lauren Davis s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA. În 2013, la Indian Wells, Simona câștiga în două seturi, 6-2, 6-0, un meci în care nu era favorită.

FINAL: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-2

6-2: GAME, SET ȘI MATCH, SIMONA HALEP!
5-2: încă un BREAK pentru Simona, iar victoria este mai aproape ca niciodată!

4-2: Simona rămâne lucidă și nu își mai cedează serviciul, iar acum poate ataca un nou break
3-2: BREAK, Simona! Bouchard ”își revine”, iar Halep profită din plin și atacă
2-2: Și Simona e solidă la serviciu, iar setul continuă în echilibru
1-2: canadianca reușește primul punct câștigat pe serviciu în acest meci
1-1: tradiția se păstrează, iar Bouchard face și ea un re-BREAK!
1-0: început similar de set secund, cu un break pentru Halep. LA ZERO!

A început setul secund:

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

1-0: Simona începe bine, cu un break foarte devreme
1-1: nici Bouchard nu stă pe gânduri și atacă pe serviciul liderului și egalează scorul
2-1: BREAK, Simona! Liderul WTA forțează și face break-ul, după un game foarte lung, presărat cu una dintre loviturile săptămânii în viziunea Eurosport.

3-1: vine și primul punct făcut la serviciu în acest meci. Simona stă la originea lui
4-1: Simona revine de la 40-15 pentru Genie și mai face un break. Poate fi decisiv!
4-2: Bouchard nu cedează și își recuperează un break, după câteva erori ale Simonei
5-2: liderul mondial răspunde pe măsură și mai face un break. Genie rămâne fără serviciu câștigat azi
6-2: SET, SIMONA HALEP!

Halep și Bouchard s-au întâlnit prima dată în 2014, la Indian Wells. Simona a câștigat cu 6-2, 1-6, 6-4. A doua confruntare dintre ele a avut loc pe iarba de la Wimbledon, în semifinale, un duel între două jucătoare de Top 10, care s-a încheiat cu victoria lui Eugenie Bouchard și care a fost marcat de accidentarea Simonei la glezna stângă.

Tot în 2014 avea loc și ultima întâlnire din istoricul lor, la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde Simona a trecut de Bouchard cu un categoric 6-2, 6-3.

Ultimele știri